Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Cameron sanoo jättänyt tekemättä tapauksessa joukkoseurantaan jälkeen Snowden vuotoja

Tiedostoja analyytikko osoitti tarvitse päivittää viestinnän lait, sanoo PM, vaatii myös kansalaisvapaudet on katsottava "suhteessa"
Edward Snowden, entinen National Security Agency järjestelmien analyytikko
Entinen National Security Agency järjestelmien analyytikko Edward Snowden osoitteet yleisö Moskovassa, Venäjällä. Kuva: AP
David Cameron on myöntänyt hän oli jättänyt tekemättä tapauksessa massavalvontaa viestinnän tietojen paljastuttua entinen National Security Agency urakoitsijan Edward Snowden .
Vuonna kahden tunnin istunto edessä rajoitetun komitean kansallisen turvallisuuden strategia, pääministeri sanoi, että seuraavien vaalien jälkeen parlamentin olisi kehitettävä yli puoluerajojen kannatusta uutta lainsäädäntöä nykyaikaistaa miten tiedustelupalvelu ja poliisi seurataan viestinnän tietoja.
Hänen lausuntonsa ovat molemmat tunnustamista, että nykyiset lait ovat vanhentuneita ja päättäväisyyttä palata asioita, jotka ovat tulleet esille luonnoksessa viestinnän laskun hylänneet koalitio vastalauseiden jälkeenliberaalidemokraatit .
Viittaus seuraavissa vaaleissa on todennäköisesti tunnustamista, että hän ei usko, että hän voi päästä sopimukseen muoto lainsäädäntöä hänen Lib Dem koalitio kollegansa.
Pääministeri väitti, että Snowden paljastukset olivat vahingoittaneet Britannian kansallisen turvallisuuden intressit ja sanoi sanomalehti, joka peitti vuodot pitäisi ajatella uudestaan.
Edessä rajoitetun komitean kansallisen turvallisuuden strategia, Cameron paljasti myös, että kaappi oli alkamassa keskustelua ulkomailla tukiohjelman, katsomalla onko joitakin sen määrärahoista voidaan uudelleen keskitytään konfliktien ehkäisyyn.
Tiedetään, että puolustusministeriö näkee tarkastelun keinona yhdistämällä joitakin sen talousarvion ulkoiseen apuun.
Hän myös sanoi olevansa hyvin huolestunut vaarallisuus Britannian kansalaisille, jotka tulevat takaisin "radikalisoituminen Syyriasta".
Keskustella viestinnän lainsäädäntöä, Cameron sanoi: "Ajan aiomme on uudistettava lainsäädäntöä ja harjoitella, kun se tulee käsitellä viestinnän tietoja. Se on poliittisesti kiistanalainen aihe. En ole varma aiomme edistyä se lähikuukausina kannalta lainsäädännössä, mutta voi olla asioita lyhyitä lainsäädännön että voisimme tehdä.
"En usko poliitikkojen, poliisipäälliköt, tiedustelupalvelu ovat saaneet rooli selittää, mistä tässä on kyse. Snowden väistämättä kysymys siitä," kuka on pääsy tietoni ja miksi ".
"Mutta olen täysin vakuuttunut siitä, että oikea viestinnän säännöistä tiedonkeruun ovat välttämättömiä. En usko, että olemme saaneet välitettyä ihmisille vielä absoluuttinen pohjalta.
"Useimmissa vakavien rikosten, kuten lapsikaappauksesta, comms data - kuka soitti kuka, milloin ja missä oli puhelin tuolloin, ei sisältöön puhelun - comms data on ehdottoman tärkeää."
Hän jatkoi: "Rakastan katsella rikos draama televisiossa, koska minun pitäisi oikeastaan ​​lopettaa kertoa ihmisille. Tuskin rikos draama, joka ei ratkea ilman tiedot matkaviestimen. Jos emme nykyaikaistaa käytäntöä ja laki ajan saamme viestinnän tietojen ratkaista näitä kauheita rikoksia kutistuu osuus koko laitteiden käyttöön.
"Se on todellinen ongelma ihmisiä pysymään turvassa. Alussa seuraavan parlamentin, meidän täytyy rakentaa yli puoluerajojen lainsäädännön antamista käsitellä tätä."
Hän sanoi hallituksen on ryhdyttävä kansalaisvapauksia huolenaiheet vakavasti, vaan saada ne suhteessa.
Hän ilmaisi tyytyväisyytensä siihen, että julkisten oli "kylmäksi" Guardian paljastukset ja sanoi: "Aistin yleisön reaktiot, toisin kuin jotkin tiedotusvälineet reaktion, on: 'Katso, meillä on tiedustelupalvelujen koska se on vaarallinen maailma ja siellä ovat ihmisiä, jotka haluavat tehdä kauheita asioita. " "
Hän lisäsi: "Olen erittäin huolissani vahinko, jonka Snowden tekee turvallisuuttamme ja haluan kannustaa sanomalehdessä loputtomasti dallying tässä ajattelemaan ennen kuin he toimivat koska olemme vakavia vaarassa tehdä itsemme vähemmän turvallinen seurauksena.
"Mielestäni yleisön reaktiota ei ole ollut järkytys kauhu. Se on ollut paljon enemmän yksi" tiedustelupalvelujen suorittamaan tiedustelutoimintaa, hyvä '. "
Hän sanoi merkkejä Syyriassa Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisten menee Syyriaan ja palauttamalla radikalisoituneita olivat erittäin huolestuttava.
Hän sanoi: "Jokainen käymämme keskustelu Syyriasta Olemme myös keskustelleet vaaroista britit matkustaa Syyriaan, ja vaaroista terrorismia ja ääriliikkeitä."

Ei kommentteja: