Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Sanctions Will Not Hurt Russia

The 4

Pakotteet eivät Hurt Venäjä



Ei ole mitään syytä Venäjää murehtia Länsi-pakotteita se joutuu nyt ohi Ukrainan kysymys, koska Moskova on liikaa muita kauppakumppaneita toimimaan, Jim Rogers, taloudellinen analyytikko ja yhteistyötä perustaja Quantum Fund, sanoi haastattelussa VOR.
Voisiko Kiinan ostopäätökseen Superjet lentokoneita pidettävä ele tukea seuraavan sarjan määräämien seuraamusten West vastaan ​​Moskovan yli Ukrainan kysymys?
Tietenkin se on. Olen amerikkalainen, joten en haluaisi sanoa tätä, mutta Amerikka on ammunta itseään jalka saada suurin osa maailman työntää Kiina ja Venäjä lähemmäksi toisiaan. Ja aiot nähdä enemmän ja enemmän kauppaa näiden kahden välillä. Ja se tekee pakotteita Venäjää vastaan ​​lähes mahdotonta, koska on olemassa muita ihmisiä, jotka eivät pelaa.
Ja onko mahdollisuuksia Venäjän Suhoi Superjet lentokoneet kilpailemaan muiden suurten kone päättäjille?
En usko, että venäläiset ovat tarpeeksi kilpailemaan Boeing lentokoneita vielä. Mutta olet varmasti paranee. Tarkoitan, sikäli kuin rahtikoneita, olet todennäköisesti paremmin kuin kukaan muu.
Ja jos ihmiset pakottaa sinua tai pakottaa muita ihmisiä ostamaan sinulta, sitten tietenkin, kustannukset menee alas, sinun laatu paranee, ja se hyödyttää vain Venäjällä, mutta ei hyödy Euroopassa tai Amerikassa.
Luulen, että yksi syy Euroopassa ja Amerikassa ovat hieman arvelutti tehdä liikaa pakotteita, koska he tietävät, että he voivat menettää enemmän kuin he saavat.
Ja joitakin artikkeleita Internetissä juuri nyt jossa eri asiantuntijat sanovat, että pakotteiden EU ja Yhdysvallat voisivat olla huono vain heille. Mitä mieltä olet tästä seuraamusten strategiasta, että Yhdysvallat ja EU käyttävät suhteessa Venäjään?
En näe mitään seuraamuksia strategia, että he voivat käyttää sitä satuttaa Venäjä pahempi kuin se satuttaa ihmisiä määrätä näitä seuraamuksia. Sinulla on monia ihmisiä, jotka kauppaa kanssasi - Kiina, Iran, monet naapurit.
Amerikka ei voi partioida kaikkia näitä rajoja. Voit saada juuri mitään tarvitsemasi tuotteet. Plus, jotkut tuotteet että myyt, muut ihmiset tarvitsevat niitä hyvin, hyvin huonosti, kuten maakaasun ja joitakin metalleja.


Mielestäni herra Obama tekee naurettavaksi itsensä jälleen.
Loppujen lopuksi, herra Obama on joka alulle vallankaappauksen Ukrainassa, joissa oli valittu hallitus.
Mr. Obama, hänen diplomaatit kirjataan ja meillä on tallenteita heistä sanovat - meidän täytyy tehdä jotain tämän hallituksen. Ja sitten, kun se meni häntä vastaan, hän suuttui. Ja pelkään että hän aikoo ampua itsensä jalka vielä uudelleen.
Ja jos me palaamme tähän Suhoi Superjet paljon, se tarkoittaa, että Moskova on siirtymässä Itä-markkinoilla ja mitkä ovat muut Aasian maat, että Moskova voisi yhteistyössä lähitulevaisuudessa, lukuun ottamatta Kiinaa?
Tietenkin Venäjä on pakotettu katsomaan itään ja ei välttämättä, koska he haluavat, mutta koska heillä on. Jos ihmiset aikovat määrätä seuraamuksia ja jos katsot itään, haluat nähdä, kuka on siellä, kuka saa tai ei saa käydä kauppaa kanssasi.
Ei vain Pohjois-Korea, ei vain Kiinassa, joissakin muissa maissa-Myanmar, Thaimaa, Vietnam varmasti, Indonesia varmasti. Niin monet ihmiset, joilla ei ole ongelmia Venäjän kanssa näinä päivinä, he mielellään kauppaa Venäjän kanssa.
Niin, tämä päätös ostaa näitä Superjet lentokoneita on ele tukea seuraa sanktioita. Entä Kiinan kauppa Ukrainan kanssa tässä asiassa? Ne lakkaavat mitään taloudellisia suhteita Ukrainaan?
Epäilen sitä. En tiedä, miksi he tahtoivat. Tarkoitan, he eivät halua olla mukana kauppasota.Joten, en näe, miksi useimmat Aasian maiden leikkaavansa Ukraina tai Venäjä, tai joku muu.Tämä on taistelu Mr. Obama on valinnut ja ehkä jossain määrin Putin. Mutta en tiedä miksi Kiina lopettaisi kaupan Ukrainan kanssa, en näe sitä ollenkaan.

Nadezhda Kulikova

© 2005-2014 Venäjän Ääni

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

th Media » Sanctions Will Not Hurt Russia

Ei kommentteja: