Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Morning Glory Seized and Returned to Tripoli by Pentagon Forces

Th

Morning Glory Takavarikoitu ja palasi Tripoli Pentagon Forces

Post Kategoriat: Lausunto> Abayomi Azikiwe
Abayomi Azikiwe | keskiviikko, 26 maaliskuu 2014, 13:20 Peking
Libya päin laajempaa osallistumista imperialististen valtioiden
Kolmen vuoden kuluttua massiivisen kahdeksan kuukauden pommituskampanjan Libya toteutettiin Pentagonin ja Naton divisioonien kapinallisjoukkojen joka toimi maajoukkoja varten imperialistisen sodan vallanvaihdos-muutos on kehotukset enemmän ulkopuolista väliintuloa.Takavarikointi öljytankkeri, Morning Glory, rannikon Kyproksen, Yhdysvaltain kommandot ja merivoimien kuvaa sitä, mitä on vaakalaudalla Washington pyrkimyksiä remake Pohjois-Afrikkalainen valtio.
Öljy Alus väitettiin olevan Pohjois-Korean lipun alla purjehtiva mutta Pjongjang kielsi mitään tietoa laivasta. Välimeren vesillä ympäri Libya voimakkaasti partioi Pentagonin ja Naton sotalaivoja.
Kapinallisia, jotka ovat vastakkain General National Congress uuskolonialististen järjestelmää Tripolissa on hallussaan kolme porttia, joista öljyä viedään Libyasta. Kiista taloudellista ja poliittista valvontaa öljy-rikas itäosissa maata on tuonut tuotannon ja viennin öljyä Libyasta pysähdyksissä.
Aikakaudella Jamahiriya johdolla eversti Muammar Gaddafi, Libyan tuotettiin 1,6 miljoonaa tynnyriä öljyä päivässä. Kanssa levottomuudet Kasvavat yli valvontaa satamissa, viralliset luvut vienti väheni noin 200000 tynnyriä päivässä.
Miliisit jotka ohjaavat satamista itään uhkaavat viedä öljyä vastaisesti toiveita GNC Tripolissa.Silti GNC on heikko poliittisesti ja sotilaallisesti edustama viime vallankaappausta vastaan ​​pääministeri Ali Zeidan joka joutui ulos hänen asemansa pakenee maasta Eurooppaan, kun hänen fledging sotilaallinen epäonnistunut estämään Morning Glory poistumasta satamasta Es Sider.
24. maaliskuuta kansainvälisten uutistoimistojen annettiin nousta Morning Glory ankkuroitu Tripoli. Miehistö 21 ihmistä poistettiin ja voivat joutua syytteeseen, mitä väitetään olevan laiton öljyjen ostamiseksi maasta.
"He, (miehistö), viitataan asiaan oikeusviranomaisille" mukaan everstiluutnantti Salim ash-Shwirf, seisoo säiliöalus. "21 ja libyalaiset ovat hyvässä kunnossa, mutta on olemassa joitakin vaurioita säiliöalus." (Reuters, March 23)
"Miehistö öljytankkeri on nyt minun viranomaisen ja tutkitaan", sanoi uuskolonialistisia Libyan valtion syyttäjä Abdelqadir Radwan. Silti ilman väliintuloa Yhdysvaltain erikoisjoukkojen ja laivaston aluksia ei ole koskaan palautettu.
GNC suunnitelmat uuden kansallisen armeijan Libyassa kehittyvät hitaasti. Sotilaat koulutetaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin.
Näin ollen ehdotettu armeija on etuvartio Yhdysvaltain Afrikan Command ja Naton joukot vastaavat kaataa Gaddafin hallituksen ja tuhoaminen Libyan yhteiskuntaan ja talouteen.Suunnitelmat on myös kellui aggressiivisempi koulutusohjelman Naton ja joukkojen etelärajalla Libyan jossa pro-Gaddafi voimat ovat hallinnassa lukuisissa kaupungeissa.
Epävakaus Libyassa ja vihamielisyys Venäjä korottaa öljyn hinnat
Tuhoaminen edellisen poliittisen ja taloudellisen järjestelmän Libyassa on ollut tuhoisa vaikutus ihmiset tässä maassa 6 miljoonaa. Ennen 2011 sodan vallanvaihdos-muutoksen, Libya oli korkein elintaso Afrikassa.
Puuttuu yhtenäinen hallintojärjestelmä ja taloudellinen tuotanto ja yleistä elämänlaatua maan sisällä on heikentynyt jyrkästi. Jatkuva taistelut eri miliisit ryhmittymiä on luonut erittäin epävarma turvallisuustilanne joka siis vaikuttaa tuotannosta suurista toimialoista.
Libyan öljyn ja maakaasun tuotannon tarvikkeiden näitä kriittisiä resursseja Eurooppaan. Kun lasku näillä aloilla, raakaöljyn hinta on noussut viime viikkoina.
Associated Press raportoi 24. maaliskuuta, että "öljyn hinta apajille yli 100 dollaria tynnyriltä maanantaina, kun Venäjän liittämistä Krimin ja Libyan jatkuvia vaikeuksia vakauttaa sen öljyteollisuuden huolissaan sijoittajia. Venäjä on keskeinen toimittaja raakaöljyn ja maakaasua Eurooppaan, kun Libyan tuotanto raakaöljyn, arvostettu puhdistamoja sen korkea laatu, on vielä täysin toipumaan vuodesta 2011 sisällissodan syrjäytettiin Muammar Gaddafi. "
Yhdysvaltojen ulkopolitiikka liittyvät erilaisiin geopoliittinen alueilla maailmassa on syventää olemassa olevan maailman kapitalistisen kriisin. Resurssit hyödynnetään säilyttää nämä vihamieliset toimet kohti suvereeneja valtioita Afrikassa, Euraasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa voitaisiin uudelleen kanavoida rakentaa kaupunkien sisällä Yhdysvaltain jotka kärsivät massiivinen työttömyys-, eläke-tappiot, lisääntyvä köyhyys ja taantuvilla julkisia palveluja.
Epävakaus kansainvälisten öljymarkkinoiden väistämättä johtavat korkeampiin energian hinnat Yhdysvalloissa jatkuva väheneminen kulutuskysynnän läntisissä teollisuusmaissa valtiot luo enemmän työttömyyttä ja laskee palkkoja.
Tämä sama Associated Press raportissa todettiin, että "tarjonnan riskit pitäisi silti antaa tukensa öljyn hinta, sillä ei ole merkki vielä Libyan tuotannon takaisin," asiantuntija Commerzbank Frankfurtissa kertoi asiakkaita. "Lisäksi jos länsi oli asettaa lisävaatimuksia pakotteita Venäjää, tämä voisi - ainakin teoriassa - hillitä Venäjän öljyn viennistä ja perustella tietyn hinnan palkkio."
Imperialistinen Seuraamukset ja sota Rotu epävakaudesta ja köyhyydestä
Toinen esimerkki jännittyneen turvallisuustilanteen jopa pääkaupunki Tripoli, pommi räjähti kiitotien kansainvälisen lentokentän 21. maaliskuuta. Vaikka ei ollut loukkaantunut, tapaus paljastaa, että armeijan ja turvallisuusjoukkojen elementtejä noin GNC eivät kykene järjestyksenpidon tärkeimmissä laitoksissa.
Reuters huomautti, että tämä paikka on "Oletettavasti yksi parhaista vartioitu paikkoja Libyassa, tuntemattomia ihmisiä onnistui saamaan kiinni kiitotien Tripolin International Airport, kasvien räjähde aamunkoitteessa ja räjäyttää sen ajastimella, liikenneministeri Abdelqader Mohammed Ahmed sanoi. Viranomaiset sulkivat lentokentälle, väylänä Libya, useita tunteja. On vain vähän liikennettä puolenyön jälkeen kun ulkomaiset lentoyhtiöt välttää viivästyneitä lentoja heikon turvallisuutta yöllä pääkaupungissa, jossa hallitus ei pysty hallitsemaan miliisit joka auttoi syrjäyttämään pitkään johtaja Gaddafi vuonna 2011, mutta ovat pitäneet pintansa. "(Maaliskuu 21)
Libya, Syyria, Venezuela, Egypti, Etelä-Sudanissa ja muualla maailmassa, jossa USA ja Nato ovat mukana epävakautta toiminta on vain tuonut tuhoa ja kehittymättömyys. Jännitteet Kasvavat Venäjän kanssa vallankaappauksen Ukrainan ja unionin välillä Krimin ja Moskovan, imperialististen valtioiden pyrkii määrätä seuraamuksia ja muiden sotatoimien Euraasiassa.
Tämä kehitys edellyttää nuorennusleikkauksen sotaa ja anti-imperialistisen liikkeen Länsi-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vaara ylimääräisiä imperialististen sotien hallinnon-muutoksen ja valloitus ovat kaikki liian todellinen.
Mielenosoituksia ympäri Yhdysvaltoja vastaan ​​kärjistymiseen sodan provokaatioita Venäjää vastaan, Venezuelan ja Syyrian altistuvat se, että kaikki eivät Yhdysvalloissa tukee ulkopolitiikan vaatimuksiin Obaman hallinto. Voimat tukevat Washington näillä eri puolilla maailmaa ovat fasisteja ja pyrkii ottamaan nämä maat takaisin yhteensä poliittista vaikutusvaltaa imperialististen valtioiden johtama Pentagon ja Wall Street.
Kanssa jatkuvat taloudellinen taantuma Länsi kapitalistiset valtiot, hallitseva luokka ei havaita muita vaihtoehtoja ulkopuolella määrääminen kurinalaisuuden ja kärjistymisen imperialistisen militarismin. Työntekijöiden ja nuorten on järjestettävä tällaista politiikkaa vastaan, koska ne eivät tarjoa tulevaisuutta suurin osa ihmisistä yhteiskunnassa.



Vuoteen Abayomi Azikiwe, Editor, Pan-Afrikkalainen News Wire




Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

e 4th Media » Morning Glory Seized and Returned to Tripoli by Pentagon Forces

Ei kommentteja: