Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Cierran un programa finlandés por emitir opiniones contra el Gobierno de Ucrania – RT

Päätty

Päättyy Suomen ohjelman antaa lausuntoja vastaan ​​Ukrainan hallituksen

Lähetetty: 24 maaliskuu 2014 | 13:37 GMT Päivitetty viimeksi: 24 maaliskuu 2014 | 13:53 GMT
Finn Jari Sarasvuo toimittaja sai potkut sen jälkeen haastattelemalla aktivisti Johan Beckman, joka vaati vapauttamista Live-Euroopassa Ukrainan "fasisti juntta" ja syytti kansleri Suomi alkaa tukea natseja.
Se, että ohjelma Sarasvuo kutsua vaikutusvaltainen edustajia Suomen älymystö aiheutti skandaalin lehdistössä  Suomi . Niistä haastatteluissa Beckman, tarkkailijana  reféndum Krimillä ja vastusti laitonta vallansiirron Ukrainassa.Sarasvuo on 20 vuoden kokemus televisiossa, sai potkut ilman selitystä, kun hänen ohjelmansa oli suljettu, vaikka mukaan sopimus juontaja voi tallentaa kuusi painoksia. Mukaan reportteri, haastattelu Beckman oli "ratkaiseva rooli" viralta.  
 

On todennäköisempää, että irtisanominen Sarasvuo on pyynnöstä Yhdysvaltain suurlähetystö Suomi  

"On todennäköisempää, että irtisanominen Sarasvuo on järjestyksessä suurlähetystö USA  on Suomessa ", sanoi lausunnossaan ihmisoikeusaktivisti Beckman, koska hänen mielestään" USA: n rahoitus ja tuet fasistinen juntta Kiovassa. " "mediakonserni Sanoman perinteisesti ei toimi periaatteiden mukaisesti journalismin, mutta komennossa Yhdysvaltojen ja Naton. piti heti hylkää Sarasvuo ylläpitää myyttiä legitimiteetin hallituksen Kiovan. Yhdysvalloissa on erittäin vaarallinen Euroopan media levittää ajatusta, että perustuslain vastaiseksi fasistisen sotilasjuntta  kaappasi vallan Kiovassa , kuten länsimaisissa tiedotusvälineissä vain sanoa että se on rauhallinen Maidan Hän tuli valtaan ", sanoi aktivisti, dosentti Helsingin yliopistossa. Samana lähetyksen puuttunut tiedossa suomalainen kirjailija ja poliitikko Timo Harakka, joka kutsui poistaa "uusnatsien kokouksessa Kiovassa." 
 


Texto completo en:http://actualidad.rt.com/actualidad/view/123295-finlandia-periodista-entrevista-ucraniay Suomen ohjelman antaa lausuntoja vastaan ​​Ukrainan hallituksen - RT

Ei kommentteja: