Shanghaissa, virallinen seremonia johtaja Venäjän valtion, jonka aikana lauluja kahden suurvallan, ja johtajat esiteltiin toisilleen valtuuskunnat maidensa kansalaisille, RIA Novosti raportoi.
Mukaan Vladimir Putin, liikevaihdon kasvattamiseen, Venäjä ja Kiina aikovat laadullisesti muuttaa taloudellisia ja kaupallisia sidoksia.
"Maamme ovat tehneet paljon työtä yhdessä aloittamiseen uusi historiallinen virstanpylväs - kattava strateginen kumppanuus yhteistyön ... Kiina on lujasti ankkuroitu asemissa meidän tärkeä kauppakumppani", - lainaa presidentti Venäjän federaation, Itar-Tass kertoi.
Putin totesi, että vuonna 2013 kaupan volyymi Venäjän ja Kiinan kasvoi lähes 2% ja lähellä merkki 90000000000dollaria Positiivinen trendi jatkuu vuonna 2014.
"Jos kestämme tätä vauhtia, vuoteen 2015 mennessä tason kahdenvälisen kaupan 100 miljardiin dollariin saavutetaan, ja me varmasti mennä," - sanoi presidentti.
Lisäksi yhteisen julkilausuman Venäjän ja Kiinan osapuolet korostivat tarvetta vastustaa puuttumista asioihin valtioita, ja kehotti luopumaan yksipuolisia pakotteita.
"Osapuolet korostavat tarvetta kunnioittaa historiallista perintöä, niiden kulttuuriset perinteet, jotka on valittu itsenäisesti yhteiskunnallis-poliittisen järjestelmän, järjestelmän arvot ja kehitys; vastustaa puuttumista sisäisiin asioihin muiden valtioiden luopua kieli yksipuolisten pakotteiden avustusjärjestön rahoituksen tai rohkaisevia toimia, joilla pyritään muuttamalla perustuslaillisen järjestelmän toisen valtion tai sen osallistumista monenvälisiin yhdistys tai "- asiakirjassa sanotaan.
Venäjä ja Kiina myös perustaa kahdenvälisiä komissiot investointien yhteistyötä tasolla varapääministerit ja korkean tason työryhmän seurannan strategisten hankkeiden.
"Asianomaista puolsi toimenpiteitä, joilla parannetaan mekanismi säännöllisiä tapaamisia hallitusten Venäjän ja Kiinan, mukaan lukien laitoksessa varapääministeri Venäjän ja Kiinan provisio investointien yhteistyötä ja Venäjän ja Kiinan korkean tason ryhmän valvomaan strategisten hankkeiden ja taloudellista yhteistyötä, sekä erikoispalveluja työryhmien energia-alalla ", - totesi yhteisessä lausunnossaan.