Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Armeija Industrial Complex: sotilasmenot tuhoaminen USA: n talouden
Kulkua Talousarvio laskua ei ole voitto Amerikkalaiset ... Vain sotateollisuuden
Esipuhe: DC ja valtamedia ovat toitottaa kulkua talousarvion lakiehdotusta voitto bipartisanship ja amerikkalaisia. Mutta totuus on hyvin erilainen.

Military Industrial Complex,  Military Industrial Complex,  puolustusteollinen ....

Olemme toistuvasti todistettu, että sotilaalliset tuhlausta ja petoksia ovat keskeisiä ongelmia Yhdysvaltain talouteen.
Olemme esimerkiksi huomanneet, että me  ei  olla  vuonna talouden kriisin  ensimmäinen paikka, jos emme olisi viettänyt niin paljon rahaa tarpeettomiin sodat ... jotka  tappavat  taloutemme .
Mutta se on paljon muutakin kuin todellinen  taistelevat . Voisimme  helposti leikata armeijan ja turvallisuusjoukkojen talousarvioon vähentämättä kansalliselle turvallisuudelle .
Esimerkiksi sisäisen turvallisuuden virastojen tuhlata rahaa seminaareja, kuten  "Jeesus kuolla Klingons Liian?" ja koulutusta "Zombie Apocalypse"  sen sijaan, että todella keskitytään terrorismin vastaista työtä.
Republikaanien senaattori Tom Coburn toteaa, että puolustusministeriö voi vähentää 67900000000dollaria yli 10 vuotta poistamalla  kuin puolustukseen ohjelmia, jotka ovat löytäneet tiensä talousarvion puolustusministeriön .
BusinessWeek ja Bloomberg huomauttaa, että voisimme leikata puolustusmenoja vahingoittamatta kansalliselle turvallisuudelle. Itse asiassa voisimme  leikata boondoggles että vaikka kenraalit eivät halua .
BusinessWeek on luettelo säästötoimet joka ei vaaranna kansallista turvallisuutta. American Konservatiivien  tekee saman .
Lisäksi olemme osoittaneet, että sotilaallinen jätteet ja "menettää" (yskä) biljoonia dollareita. Katso  tämä ,  tämä , tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä,  tämä ,  tämä  ja  tämä .
Reuters  toteaa :
8500000000000dollaria  veronmaksajien rahaa doled kongressin Pentagon vuodesta 1996, ensimmäisenä vuonna se oli tarkoitus tarkastaa, ei  ole koskaan otettu huomioon. Tämä summa ylittää arvon Kiinan taloudellisen tuotoksen viime vuonna.

Ihmiset haluavat rauhaa, mutta DC Haluaa War


Ensimmäistä kertaa, valtaosa amerikkalaisista mieltä, että meidän ei olisi koskaan aloittaneet sotaa Afganistanissa. Kuten Washington Post  raportoi :
Amerikkalaiset ilmaista lähes ennätysvauhtia tyytymättömyyttä ja pahoillani yli 13-vuotinen sota Afganistanissa, jonka aikana 2289 Yhdysvaltain joukkojen on kuollut ja yli 19000 on haavoittunut mukaan  uuden Washington Post-ABC News kyselyssä . Täysin 66 prosenttia amerikkalaisista sanoo taistelu, joka alkoi lähes yksimielisen tuen, ei ole taistelemisen arvoinen
***
Erillisessä  Associated Press-GfK kysely  julkaistiin keskiviikkona, 57 prosenttia amerikkalaisista sanoi Yhdysvaltojen teki "väärää" menossa sotaan Afganistanissa, ristiriitaisin tuntein kohti pitää joukkoja maassa viimeisen 2014.
Sama pätee  Irakissa .
Ja amerikkalaiset eivät halua sotaan  Syyriaa ,  Irania  tai  missä tahansa  muualla .
Mutta DC poliitikot tekevät  paljon  on  varainhankinnan  alkaen puolustus urakoitsijat ja tehdä  paljon  rahaa  sisällä kaupankäynnin liittyvät sotilasmenoja .
Ja  sota auttaa harhautukselle ihmisiä  taloudellisista sotku, että poliitikot ovat pitkälti vastuussa (vanha  häiriötekijä temppu .)
Ja niin - kuten  LA Times ,  Äiti Jones  ja  Counterpunch  mietintö - Washington on juuri  läpäissyt talousarvio  , joka riistää pois ns "sitoa puolustus leikkauksia", ja jhk uuden sarjan sotia.
Kuten tavallista, hallituksen  politiikka tekee rikkaat rikastuvat ja kaikki muutkin köyhempi .
Se pitää paisunut puolustusteollisuuden rasvaa ja onnellinen ... samalla kaikki muutkin köyhempiä ja perkaus siviili talouteen.




Washington blogi

Ei kommentteja: