Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Sääntelyn purkaminen, yksityistäminen, ja halpa työvoima: Obaman Corporate Istutukset

Mies, joka lupasi palauttaa toivoa ja tuo muutoksen Amerikkaan, on ilmoittanut suunnitelman avata viisi yritysten viljelmiltä Yhdysvalloissa.
Torstaina presidentti Barack Obama, jonka politiikka on johtanut eniten julkisen sektorin työpaikkojen menetyksiä US History (Julkisen sektorin työpaikat ovat vähentyneet 718000 työpaikkaa, koska Obama astui virkaansa.) Ilmoitti avaamisesta viisi "Promise Zones" sijaitsee San Antonio, Philadelphia, Los Angeles, Kaakkois Kentucky, ja Choctaw Nation of Oklahoma.
Mukaan artikkelin USA Today:
"Ehdotetun Promise Zones, liittohallitus suunnittelee yhteistyö paikallisten hallitusten ja yritysten tarjota verohelpotuksia ja avustuksia köyhyyden torjumiseksi." ("Obama nimetä 5" Promise alueeksi apua ", USA Today)
Köyhyyden torjuntaa "ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Obama aikoo suihkussa kansakunnan suurin yritykset-joka kirjataan ennätystuloksen viime vuonna ja tällä hetkellä istuu yli 1300 miljardia dollari käteisenä-enemmän ylenmääräinen tukia ja verohelpotuksia samalla loputon lähde halvalla orjatyövoimaa lisätä tulevasta tuloksesta.
Presidentti uskoo, että vauraus syntyy näillä voittoa alueilla, er, lupaus silmukat valuvat alueen asukkaille, vaikka-kuin Christian Science Monitor notes-"se voi olla vaikea sanoa, onko ohjelman koituu köyhimpien ihmisten sen sijaan virtaa pitkälti käsiin yritysten omistajat, jotka saavat verohelpotukset. "
Tässä lisää USA Today:
"Obama sanoi hänen hallintonsa suunnitelmia" kumppanin kanssa 20 pahiten tuhoutuneiden kaupunkien Amerikassa saada nämä yhteisöt takaisin jaloilleen. Tulemme hyödyntämään paikallisten johtajien kanssa kohdistamaan varoja yleiseen turvallisuuteen sekä koulutukseen ja asumiseen. "(USA Today)
Käännös: Obaman hallinto on sitoutunut auttamaan yritysten oligarkia aina kun mahdollista, vaikka se tarkoittaa edelleen eviscerating nopeasti vähentymisestä Yhdysvaltain keskiluokka ja vähentää miljoonia ahkera amerikkalaiset jauhamista kolmannen maailman köyhyys.
Muutos mahdollistaa yritysten yksityistää poliisitoimintaa, koulutus ja kaikki muut tuottoisa julkinen voimavara tai palvelun.
Mukaan New York Times: "Valkoisen talon virkamiesten sanoi Promise Zones aloite ei tarjota uutta rahaa, vaan se olisi tarkoitus hankkia paikallishallinnon sekä virastojen" tukea leikkaamalla byrokratiaa saada käyttöönsä olemassa olevat resurssit. "
Ei uutta rahaa?
Miten pidät siitä? Niin, mies, joka auttoi saamaan läpi monen biljoonan dollarin Wall Street apupaketista ei aio antaa yhden punaisen sentin kansakunnan köyhimmät ja eniten tarvitsevia ihmisiä. Sen sijaan hän aikoo tehdä mitä hän voi poistaa säännöt, jotta kyltymätön yritykset ruokkia julkisessa aallonpohjasta.
Konservatiivinen senaatin Minority Leader Mitch McConnell Kentuckyn - "kehui ehdotettu Promise Zone Itä Kentucky sanonta:
"Kirjoitin kirjeen viime vuonna tukea tätä nimitystä, koska tämä alue on kärsinyt valtavia taloudellisia vaikeuksia viime useita vuosia", McConnell sanoi lausunnossaan. "
Mitch McConnell tykkää Obaman suunnitelma. Se kertoo kaiken, eikö vain?
Istutukset olivat tuttu piirre Antebellum Etelä, mutta hylättiin jälkeen sisällissodan. Nyt uuden sukupolven yritysten kleptocrats haluavat elvyttää perinnettä. He ajattelevat, että heikkeneminen kulutuskysyntä ja pysähtyneenä voidaan ratkaista sivuuttamaan elintärkeitä työvoiman suojasta ja siirtää suuren tuotantokustannusten päälle työntekijöitä.
Obaman lupaus alueet tarjoavat tapa suurpääoman luistaa ketjut "työläs" asetuksia ja palauttaa, mitä monet Toimitusjohtajan uskovat olevan, Natural Order, eli darwinilainen, koira-syödä-koira maailmassa, jossa vain vahvimmat ja ovela hengissä.
Tämä on maailma, jossa Obama on tehnyt melko hyvin, vaikka hän oli etääntyä hänen poliittisen perustan ja heittää ystäviä linja-auton alle (Jeremia Wright) hänen säälimätön huipulle.
Jopa niin, myymällä ei ole koskaan ollut ongelma Obama.
Erityistalousalueet eivät ole uusi idea, itse asiassa he ovat yrittäneet Britanniassa, Australiassa ja muissa paikoissa, joissa globaali pankki kartelli kykenee sen otteen.
Tokio, viime kuussa, oikeistolainen PM, Shinzo Abe ilmoitti käynnistää oman "Special Economic Zones". Tässä lyhyt yhteenveto Aben suunnitelman artikkelin Japan Times:
"Special vyöhykkeet, joilla pyritään vauhdittaa yritysten investointien kautta sääntelyn purkaminen ja verohelpotukset ovat luotava Tokiossa sekä Osakassa ja Keski Aichi prefektuurissa .... Muita sääntelyn vaiheet debyytti tällaisilla alueilla antaa yksityisten yritysten yleisiä kouluissa, anna asiantuntijat ilman opetusta lisenssit opettavat luokkia, laajentaa hoito, joka voidaan antaa ei-Japani lääkärit ja sairaanhoitajat, käytön helpottamiseksi ulkomaisten lääkkeiden ja lisätä sairaalapaikkojen määrästä. "(Japan Times)
Kuulostaako tutulta? Sääntelyn purkaminen, yksityistäminen ja halpaa työvoimaa, myrkyllisiä coctail, joka on höyrystynyt Yhdysvaltain keskiluokka ja pyyhki pois hyvä osa kehitysmaissa.
Obama kutsuu näitä lupaus alueilla. Ajattelemme yritysten istutukset on oikeampaa monikerin.

Mike Whitney asuu Washington State. Hän on rahoittaja Toivoton: Barack Obama ja politiikka of Illusion (AK Press). Toivoton on saatavilla myös Kindle painos. Hän voi olla tavoitettavissa fergiewhitney@msn.com.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.