Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

4. Media »Latinalainen Amerikka Valitsee Venäjä-made aseet

4. M

Latinalainen Amerikka Valitsee Venäjä-made aseet

Latinalaisen Amerikan asiantuntijat tietävät sen hyvin - Venäjä tehdyt aseet ovat tunnettuja laadusta. Rosoboronexportin (valtion välittäjänä toimivalle toimielimelle Venäjän vienti / tuonti puolustukseen liittyvien tuotteiden, teknologioiden ja palvelujen) on runsaasti kokemusta tehdä tarjouksia läntisellä pallonpuoliskolla - Meksikosta Chileen. Pyrkimystä ole mennyt hukkaan.
Toisinaan, kun Latinalaisen Amerikan armeija oli tiukassa valvonnassa Pentagon, ovat pitkään poissa. Säiliöt ja kiinteä-ja pyöriväsiipisten ilma käsitellään entisten asiakkaiden Yhdysvaltain sotilaallis-teollisen kompleksin on tullut arjen asioissa ...
Useammin latinalaisamerikkalaisilta valita venäläiset tuottajat, sillä toisin kuin yhdysvaltalaiset yritykset, he eivät koskaan kiinnitä poliittiset edellytykset. FIDAE-2014, International Air and Space Fair, pidettiin 25-28 03 2014, Santiago de Chilessä. Siitä tuli toinen askel keino laajentaa Venäjän läsnäoloa Latinalaisen Amerikan asemarkkinoita ... venäläis näyttely esitteli tuotteita kymmenen Rostekh yritykset kuten  Venäjän Helikopterit, SPA Bazalt, korkea-tarkkuus komplekseja ja United Shipbuilding Corporation .
Viime kahdentoista vuoden Venäjä on myynyt yli 14 miljardia dollari arvosta sotilaslentokoneiden ja puolustustarvikkeiden Latinalaisessa Amerikassa. Aseet tarjoamat Rosoboronexportin johto näkökulmasta "kustannustehokkuutta". Teknologinen yhteistyöhankkeet ovat myös pöydällä.Yhteinen tuotanto uuden sukupolven järjestelmien on kaikkein tuottoisa vaihtoehto.
Lisäksi Latinalaisen Amerikan on surullinen kokemus yhteistyöstä Yhdysvaltojen kanssa, joka rajoittaa pääsyä kärjessä sotilasteknologian ja käyttää korruptiota järjestelmiä toimittaa vanhentuneita aseita.
Messujen aikana Rosoboronexportin asiantuntijat järjestetään luentosarja korkea-arvoisia sotilashenkilöitä virkamiehiä useissa Latinalaisen Amerikan maissa. Chile ilmaisi lisääntynyt kiinnostus Yak-130 torjumiseksi kouluttaja ilma, Mi-17-sarjan sotilaallisen kuljetushelikopterihankinta Igla-S kannettavia ilmatorjuntajärjestelmiä ja pienaseiden, mukaan lukien Kalashnikov kivääri 100-sarjan.
Podsolnukh-E Maahenkilöstöstä meri ohjaus tutka herätti erityistä huomiota. Chile mulls hankkimalla Kamaz ja Ural raskaiden kuorma-autojen käyttö vuoristoalueilla ja autiomaassa.Kamaz joukkueet kokoontuivat kolmen parhaan viime Dakar-2014 ralli.
Reitti kulki läpi Argentiina, Bolivia ja Chile poikki erittäin vaikeakulkuista maastoa. Venäjä ja Peru on pitkä yhteistyön historia. Joulukuussa 2013 Perussa allekirjoitti 500 miljoonan dollarin käsitellä ostaa 24 Mil Mi-171-kuljetushelikopterit sen sotilaallinen. T-90S säiliöt ovat seuraavana listalla. Real laajamittainen sopimus ostaa 110 ajoneuvoja on teoksia, joten vuonna 2013 Rosoboronexportin anna perulaisilta testata säiliö paikalliset olosuhteet.



Se teki todella hyvin. Perun valtuuskunta odotetaan vierailevan Venäjän ja arvioida säiliön taistelu valmiuksia aikana kenttäkokeissa. Peru mulls juttu ostaa BTR-80A panssariajoneuvoja (APC). Kantaja erottuu luotettavin auto keskuudessa nykyajan APC-soluja.
Venäjä-Brasilia sotilaallinen yhteistyö on menestystarina. Helikopterit ovat keskipisteenä.Combat Mi-35 ja siviili versio Mi-17 helikopterit on jo toimitettu. Brasilia ilmaisseet haluavansa ostaa Ka-62, joka on kehityksen tilaa nyt. Se on myös hankkia Venäjän Pantsir-S1 (SA-22 Greyhound) yhdistettynä lyhyen ja keskipitkän kantaman ilmatorjuntaohjus ja ilmatorjunta-tykistön asejärjestelmien ja Igla (SA-18 Grouse) lyhyen kantaman mies kannettavat ilmapuolustusjärjestelmät järjestelmä.
Jossain kesä-elokuussa osapuolet suunnittelevat allekirjoittamaan sopimuksen. Brasilialaiset ovat saaneet yksityiskohtaisia ​​tietoja Pantsir-S1 ansiosta läheiset siteet liittovaltion Unitary Enterprise - Instrument Design Bureau Tula. Venäjän Rostekh ja Brasilian Odebrecht Defesa e Tecnologia allekirjoittivat yhteistyösopimuksen kestää loppuun asti 2015.
Tämä on toinen osa kahdenvälinen strateginen yhteistyö, myös korkean teknologian ja sotilaallisiin järjestelmiin. Venäjä kutsui Brasilia liittyä T-50 viidennen sukupolven hävittäjä ohjelma. Se tarjotaan myös käynnistää Pantsir-S1 lisenssin alaisen tuotannon uusi brändi.Keskusteluja Brasilian kumppanin jatkaa.
Venezuela on suuri Latinalaisen Amerikan maahantuoja Venäjän aseviennistä.Rosoboronexportin allekirjoitti ensimmäisen sopimuksen 10. maaliskuuta 2005 Caracas, olipa USA kiihkeästi vastustaneet sitä. Kiitos Venäjän sotilaallinen nopeasti kasvatti torjumiseksi ominaisuuksia.



Maa oli ensimmäinen saada Mi-35M taisteluhelikoptereita ja state-of-the-art S-300VM "Antey-2500" (SA-23 GladiatorGiant), venäläinen air-defense/ballistic ohjus pystyy ilmapuolustusjärjestelmä. Antey-2500 on suunniteltu voittaa lyhyen ja keskipitkän kantomatkan ballistisia ohjuksia, ballistisia ja risteilyohjuksia, kiinteä ilma-alukset, sekä oleskelu ECM alustoja ja täsmäammuksiin.
Venezuela on Pechora-2M ilmapuolustusjärjestelmä sen selvityksen, joka on paras lajissaan. Se on pinta-to-air ilmatorjunta-lyhyen kantaman ohjus on suunniteltu hävitettäviksi lentokoneiden, risteilyohjuksia, pahoinpitely helikopterit ja muut ilma tavoitteita matalan ja keskitason asenteita.Venezuelan ilma puolustuskyky myös tukemana Buk-M2 järjestelmät (Grizzly SA-17) itseliikkuvat keskipitkän kantaman ilmatorjuntaohjus järjestelmä antaa luotettavan puolustamiseksi skies.
Armeijan inventaario ylpeilee MLRS (multiple-käynnistää raketti-järjestelmä) Smerch, 155 mm: n tykkiä ja MSTA-S haupitseja. Air Force on SU-30 MK2 taistelukone, jotka ovat osoittaneet kykynsä neutraloimalla lyhyessä ajassa noin kaksi tusinaa konetta huumekauppiaiden Meksikosta, Väli-Amerikka, Kolumbia ja Karibialla.



Tehtaan rakentaminen K-103 rynnäkkökivääreitä Maracay, pääkaupunki Keski Aragua valtion, on päättymässä pian, sekä tehdas tuottaa ammuksia. Kaiken kaikkiaan, Venezuela on käyttänyt $ 12 miljardista ostaa Venäjän valmistettuja aseita.
Muut valtiot ovat seurata. Sotilasasiantuntijoista ALBA (bolivariaanisen Alliance for Amerikka) Huomaa useammin, että Pentagon ei ole kaikkivoipa. Halu Latinalaisen Amerikan valtioiden lisätä sotilaallista yhteistyötä Venäjän kanssa on koko ajan vahvempi varoituksia kotoisin Washington.
Venäjän helikopterit ovat saaneet sysäyksen Latinalaisen Amerikan markkinoilla. Maassa on yli 500 pyöriväsiipiset ilma kartoitus Latinalaisen Amerikan maiden Meksikosta Argentiinaan!Venäjän sotilaallinen teollisuus tarvitsee muutaman vuoden intensiivisen pyrkimyksiä suorittaa velvoitteitaan ilmapuolustusjärjestelmiä toimitettavaksi Latinalaiseen Amerikkaan. Venäjän panssari, useita käynnistää raketti järjestelmät ja pienaseiden ovat aina huomion keskipisteenä aikana Latinalaisen Amerikan puolustustarvikkeiden messuille.
Pentagon tekee parhaansa estääkseen venäläisiä aseita tulevat alueelle, mutta päivän nukkehallituksia ja korruptoitunut puolustusministerit ovat tulossa historiaa. Yhä useammin Latinalaisen Amerikan puhuu omalla äänellä katsomatta takaisin Washington. Kiina, ei Yhdysvalloissa, näyttää olevan tärkein kilpailija Venäjän Latinalaisen Amerikan aseita markkinoilla.


Nil NIKANDROV  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.strategic-culture.org/news/2014/04/03/latin-america-chooses-russia-made-weapons.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Latinalainen Amerikka Valitsee Venäjä-made aseet

Ei kommentteja: