Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

US Imperial Esityslista ja "Pivot" Aasiaan

Major median toimittajat tukea mitä vaatii tuomion. Wall Street Journal toimittajat ovat pahempia kuin useimmat.
He tukevat Washington imperial asialistalla. He uskovat Isompi on oikeassa.
2. tammikuuta, he  otsikolla  "Victory Okinawa," sanoi:
"... Japanin viranomaiset sallivat Yhdysvaltain armeijan muuttamaan lentotukikohdan strategisesti merkittävistä Okinawan saarelle."
"Ajattele sitä riemuvoitto demokraattisen realismin edessä uudistetun alueellisiin uhkiin."
Amerikan läsnäolo muodostaa merkittävin alueellinen uhka ylivoimaisesti.
Ei mukaan lehden toimittajille. He syytetty Kiinaa "kerskailunne." He haluavat sen "aggressiivinen käytös pelottaa."
He väittivät "hermostunut virkamiehet kaikkialla Aasiassa" haluaa puolustus siteet Amerikan vahvistui. Washington paineet heitä tekemään niin.
Shinzo Aben hallitus on huolestuttava. Se reasserting Japanin militarismin. Se kasvatti sotilasmenot. Se teki näin ensimmäisen kerran vuosikymmeneen. Se hommasta jännitteitä Kiinan kanssa.
Kyseessä ovat kiistänyt saaria molemmat maat väittävät. Joten on Pekingin Air Defense Identification Zone (ADIZ). Japani on oma. Joten ei Amerikassa.
Abe on liittoutunut Washington n Itä-Aasian imperial suunnitelmia. Yhteinen USA / Japani provokaatiot ovat huolestuttavia.
Lehden toimittajat väittävät Abe "on mahdollisuus esittää Japaniin ytimessä yhteisö Itä-Aasian demokratioiden."
Ones heillä on mielessään pahoitella demokratian periaatteita. Joten ei Abe. Tehostettava militarismi ehdottaa miksi.
Joten ei hänen uusi valtionsalaisuuden lakia. Se on demokratian vaientaa teko. Ilmiantajien joutua syytteeseen kuin yhdysvaltalaisista.
Valtionsalaisuuksia kuuluu Fukushima totuuden kertominen. Paljastaen hallituksen väärinkäytöksistä riskit vankeutta jopa 10 vuotta.
Militarismi ja demokratian vastaiset toimenpiteet liittyvät erittäin tiiviisti. Kriitikot pelkäävät Japani on palaamassa huonoja vanhaan.
Aiemman imperialistipolitiikka käytetään Peace Preservation Act vangita poliittisten vastustajien.Tehostettava militarismi yhdistettynä sortava lainsäädäntö tulisi antaa kaikille naapureiden tauko huoleen.
Lisääntynyt USA / Japani militarismi uhkaa maailmanrauhaa. East Asia voi tulla merkittävä leimahduspiste.


Yhdysvaltojen ja Japanin Security Treaty on pitkäaikaista. Se on vuodelta 1952. Vuonna 1960 se muutettiin. Siinä säädetään, että hyökkäys joko maassa edellyttää yhteistä vastausta.
Se valtuuttaa American sotilastukikohtia. Uuden rakentaminen Okinawa raivostuttaa paikallisia asukkaita.
He haluavat ole osa sitä. Lisää tästä alla. Puolustusministeri Hagel kutsui Japanin päätös "merkittävin virstanpylväs" uudelleen suuntaamisen US alueellisten joukkojen. "
Se on "ehdottoman kriittinen Yhdysvaltojen jatkuva tasapainotuksen Aasian ja Tyynenmeren alueella", hän painotti.
Se on huolestuttava US imperial etsivän. Se on osa Obaman Aasian pivot. Se rakentaa Amerikan alueellista läsnäoloa.
Se etenee sotilaallista jalanjälki. Se on haastavaa Kiina ja Venäjä aggressiivisemmin. Se tekee sen heidän osassa maailmaa.
Se on maailman rauhaa uhkaava prosessissa. Se antaa ajattelemisen aihetta, mitä Yhdysvaltain militaristien suunnittelua.
Kirjassaan " Nemesis: The Last Days of American tasavallan ", Chalmers Johnson sanoi:
"Olipa kerran, voit jäljittää leviämisen imperialismin laskemalla jopa siirtomaita."
"Amerikan versio siirtomaa on sotilastukikohta, ja seuraamalla muuttamalla politiikka globaalin hinnanmuodostusjärjestelmän, voi oppia paljon meidän yhä kaikenkattava imperial jalanjälki ja militarismin joka kasvaa sen kanssa."
Amerikan imperiumin emäksiä uhkaa maailman rauhaa ja turvallisuutta. Heidän läsnäolonsa vahingoittaa vastaanottavissa maissa.
Ympäristövahinko on laaja. Myrkyllinen pilaantuminen vahingoittaa asukkaille.Ympärivuorokautinen melutasot ovat sietämättömiä.
Arvostettu julkinen maata käytetään. Yhdysvaltain sotilaita rikkovat paikallisia lakeja. Ne ovat häiritseviä. He ovat pitkälti vastuuttoman alle ns sopimukset joukkojen asemasta (sohvat).
Muut kansat eivät saa perustaa oikeuksia Amerikassa. Pentagon komentajat vaativat sitä ulkomailla. Näin heijastaa imperial ylimielisyyttä.
Asukkaat ole sananvaltaa. Yhdysvaltojen politiikka on tärkeämpää. Se toimii jalkoihinsa paikallisten oikeuksia.
Okinawa on Japanin eteläisimmässä prefektuurissa. Se köyhimpiä. Se on Japanin Puerto Rico.
Se on koti kymmeniä Yhdysvaltain sotilastukikohtia. He ovat rakennettu siellä vuodesta 1945.


In "Nemesis", Johnson kertoi.
Vuosien 1998 ja 2004 yksin, Yhdysvaltain armeijan henkilöstö oli mukana 2024 raportoitiin rikoksia tai onnettomuuksia. Yksi syyllistynyt sotilas oli yksin sotaoikeuteen.
Toinen 318 oli hallinnollisesti kurinalainen. Kaikki muut olivat vapautuu. Rikoksistaan ​​sisälly ryöstöt, raiskaukset, holtiton henkirikokset, pahoinpitelyt ja paljon muuta.
Mikään tästä ei ole siedetty takaisin kotiin. De facto SOFA koskemattomuuden avulla ne selviävät rikoksista liian suuri sivuuttaa.
Paikalliset asukkaat ovat ymmärrettävästi raivoissaan. Okinawans enemmän kuin useimmat muut. Yhdysvaltain joukot infest kotimaahansa. He hallitsevat sen arvostetuin alueella.
Ne hyödyntävät täysimääräisesti. Johnson tiesi Okinawa omakohtaisesti. Korean sodan aikana, hän oli sijoitettu sinne. Hän oli Yhdysvaltain laivaston upseeri.
Hän sävelsi ja muokattu " Okinawa: Cold War Island . "Post-WW II, Amerikassa käytössä Japanissa. Se kirjoitti sen perustamisesta. Se vaikuttaa suuresti Japanin politiikan tänään.


Se on hyvin kaivettiin kaukokohteisiin. Se väittää lähes 90 suurten ja pienten armeija, ilmavoimat ja merivoimien asennukset.
Okinawa isännöi yli kolme tusinaa. Se on koti yli puolet Pentagonin 50000 Yhdysvaltain asevoimissa Japani.
Se on pieni suikale maata. Se on noin kokoinen Yhdysvaltain kaupungissa. On helppo ymmärtää, miksi Okinawans vihaavat amerikkalaisia. He hallitsevat saaren elämää. He tekevät sen väärin.
Ne käytännössä työnsi asukkaat Tyyneen. He tekivät sen helpottamiseksi ammattiin. Lähes seitsemän vuosikymmentä toisen maailmansodan jälkeen päättynyt, se jatkuu.
SOFA liittyvät rikosoikeuden yhdisteet paikallisten raivoa. Siinä todetaan:
"Huoltajuus syytetään jäsen Yhdysvaltain asevoimissa tai siviilihenkilöstön (on) säilyy Yhdysvalloissa vasta häntä syytetään."
Japanin viranomaiset ovat tosiasiallisesti evätään pääsy rikostutkinnassa. Tilanne pysyy tällaisena, ellei tai kunnes ne syytteeseen.
Paikalliset syyttäjät ovat haluttomia syytteen. Usein he eivät voi saada tarpeeksi todisteita tehdä niin. Yhdysvaltain viranomaiset estävät heitä. Rikoksista rankaisematta.
Syyskuu 1995 tapaus vaikuttaa US / Japanin suhteet tuolloin. Kaksi merijalkaväen kaapattu 12-vuotias japanilainen tyttö.
He hakkasivat häntä. He raiskasivat hänet. He jättivät hänet pulaan yksin rannalla. He palasivat tukikohtaan vuokra-autolla.
Noin 85000 Okinawans valittaa. He vaativat kokemiaan vääryyksiä puututtava. Yhdysvaltain armeijan viranomaiset kieltäytyivät kääntää epäiltyjen Japanin poliisin säilöön.


Amerikassa kulkee Amok, kun se saapuu. Se tekee niin rangaistuksetta. Paikallisia lakeja ja tapoja merkitse mitään.
Yhdysvaltain sotilas-ja siviilihenkilöstön saada pois murhat, ryöstöt, raiskaukset, humalainen brawling, muggings, huumeiden rikkomuksia, tuhopoltto, ja muita rikoksia.
Paikalliset asukkaat voi puolustautua. Heidän oikeuksiaan ei ole väliä. Okinawans kärsi vuosikymmeniä.
Naiset ja tytöt kestää eniten väärinkäyttöä. Että niiden omat viranomaiset eivät suojele heitä.Yhdysvaltain asevoimatuudelleen koulutettu väkivaltaan.
Ne hyödyntävät täysimääräisesti. Monet tekevät, kun he palaavat kotiin. Siellä vastuullisuutta asioista. Ulkomailla se on kaikki käy.
Maissa, joissa ei-valkoinen väestö, väärinkäytökset ovat erityisen räikeitä. Okinawan naisten ja tyttöjen todistamaan Amerikan Lawless läsnäoloa.
Rakentaa uuden Henoko Bay, Nago Kaupunki pohja suututtaa Pohjois Okinawan asukkaat missä sitä suunnitellaan.
Urashima Etsuko on alueella asuva. Hän on yhteinen edustaja "Association of 10 Piirit Pohjois Futami jotka eivät halua Base."
Hän pääsihteeri "Association of Women tukeminen Inamine kaupunginhallitus." Sitä kutsutaan "Iinagu Association." 25. marraskuuta hän kirjoitti laajasti Nago Cityn pormestari Susumu Inamine. Osittain hän sanoi:
"17 vuoden ajan, ilman letup, olen ollut vastakkaisia ​​rakentaminen tukikohdan Henoko."
Nago asukkaille järjestetään joulukuu 1997 kansanäänestys. Se osoitti päätöksensä. He vastustavat voimakkaasti pohjarakenne.
"Tästä huolimatta", sanoi Etsuko, "meidän piiri ovat repineet" keppi ja porkkana "toteuttamia hallitus päättänyt tyrkyttää pohja yllämme, mitä tahansa ..."
Vanhemmat ja lapset ovat jakautuneet. Joten ovat perheenjäseniä ja sukulaisia. Kun lämmin ihmissuhteet rikkoutuvat.
"Käänteisessä suhteessa uusiin tiloihin rakennettu puolustusministeriön tuen, paikallisten pienten yritysten ajautunut konkurssiin ja Nago n syrjäinen ja jälkeenjääneisyys syventynyt", sanoi Etsuko.
"(W) e aikuisten on testamentata lastemme ja lastenlastemme ... luonto ja rauha."
"Emme voi auttaa kulutetaan ahdistusta (noin haittaa) talteenotto lahden ja rakentaminen base" aiheuttaa paikallisia asukkaita.
"'All-Okinawan' 'No' pohjarakenne liike on selvästi osoitettu."
"(W) e on vaikea olla syvä viha, että hallitus ei ole noudattanut tätä kehitystä ..."
"(Se) harja (ed) ne syrjään ja (aikoo) menettelyssä väkisin siihen pisteeseen pyydetään, että kuvernööri luvan talteenotto toimii ..."
Näin "on loppuvaiheessa valmistelevat rakentamiseen." Se tulee olemaan erittäin tuhoisaa paikallisille asukkaille.
Suunnitelmat ovat Nago korvata US Marine Air Station Futenma. Sen voimat vähenisi 18000 10000. Toiset siirtyvät Guam ja Australiassa.
Pentagon komentajat voi lisätä, vähentää tai siirtää joukkoja missään määriä vapaasti haluamallaan tavalla. Ottaen huomioon Obaman Aasian pivot, odottaa suurempi määrä tuossa osassa maailmaa eteenpäin.
Okinawans kantavat taakkaa domiciling monia. Vuoden protestit olivat turhia. Aben militarismi liittolaisia ​​häntä Washington n alueelliset suunnitelmat.
Kiinan ja Venäjän on syytä huoleen. Okinawan kuvernööri Hirokazu Nakaima hyväksytty Nago rakentamisen. Abe paine pakotti hänen noudattamista.
Hävyttömän hän väitti "(t) hän Abe hallinto on osoittanut enemmän huomiota Okinawa kuin mikään aikaisempi hallinto." Hän viittasi Kiinaan ja lisää:
"Riippumatta tahdon Okinawan ihmiset, jännitys lahjakkuuteen päälle () kansainvälisellä rintamalla. Okinawa tarvitsee pelata tietty rooli siitä. "
Se on laukaisualustana Yhdysvaltain joukot. Amerikan läsnäolo on vahvasti ärsytti. Se on loukkaus Okinawan suvereniteettia.
Se haittaa asukkaille lähes seitsemän vuosikymmentä. Se on edelleen juurtunut pitkäaikainen.
Paikallisiin kysymyksiin ei ole väliä. Hallitseva Aasian on pitkäaikaista Yhdysvaltojen politiikkaa.Obaman Aasian pivot priorisoi sitä.


Stephen Lendman  asuu Chicagossa. Hän voi olla tavoitettavissa lendmanstephen@sbcglobal.net .  Hänen uusi kirjansa on nimeltään "pankkiiri Ammatti: Waging Financial sota ihmiskunnalle."   http://www.claritypress.com/LendmanII.html   Käy hänen blogipalvelun klo sjlendman.blogspot.com . Kuuntele huippuluokan keskusteluja arvovaltaisia ​​vieraita on Progressive Radio News Hour Progressive Radio Network.  Se olevinaan perjantaisin klo 10. Yhdysvaltain Central aikaa ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo.Kaikki ohjelmat arkistoidaan helppo    
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.