Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Pääministeri joka paljasti Top Secret NSA Asiakirjat jälkeen hän oli kuollut

Wayne Madsen | 11 tammikuu 2014 21:49
Haastattelussa taantumuksellinen oikeistolainen Fox News Network, entinen CIA johtaja James Woolsey sanoi Yhdysvaltain National Security Agency ilmiantajan Edward Snowden «tulisi asettaa syytteeseen maanpetoksesta.
Jos tuomittu tuomaristo hänen ikäisensä, hän olisi hirtettiin hänen kaulaansa, kunnes hän on kuollut ». Woolsey, vankkumaton neokonservatiiviseen, sai potkut kuten CIA: n johtaja presidentti Bill Clinton vuonna 1995.
Clinton uskoi, että Woolseyn ei ollut panosta tarpeeksi tilalla vanhempi CIA virkamiehet vastuussa yli altistuminen alkuun CIA Aldrich Ames kuin pitkäaikainen agentti Neuvostoliiton tiedustelu.
Jotkut CIA sisäpiiriläiset uskovat, että Woolseyn ajatteli, että jos CIA harjoittaa massiivinen «myyrä metsästää», muiden aineiden, erityisesti uskollinen Israelille, maa, jonka Woolsey on epäilyttävän läheinen suhde, olisi paljastanut. Woolsey tietenkin on viimeinen ihminen maailmassa, jonka lausunnon Snowden kohtalo olisi mitään uskottavuutta.
Kuitenkin Snowdenin kohtalo punnitaan korkeimmalla tasolla Yhdysvaltain hallituksen ... Jotkut sisällä NSA uskovat, että presidentti Obama olisi tarjota Snowden armahdusta, jos itsensä maanpaossa ilmiantajan suostuu olemaan paljastamatta enempää NSA salaisuuksia.
Useimmat oikeudelliset asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että tällainen armahdus olisi kyseenalaista oikeudellisin perustein ja että se voi olla fiksu ansa on roikkui kuin porkkana houkutella Snowden ansaan ja elinikäinen vankeusrangaistus, tai jos Woolsey ja hänen uuskonservatiiviset ystävät saavat tahtonsa läpi , edelleen teloitus Gurney ja tappavan ruiskeen.
NSA kannattajat väittävät, että Snowden teki korjaamatonta vahinkoa Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten "kansallisen turvallisuuden pakenemisen kanssa raportoitu 50000 60000 luokiteltu NSA asiakirjoja. Tähän mennessä, ei edes kahta prosenttia arvioidusta kokonaismäärästä asiakirjat on julkaistu tiedotusvälineille.
Vuonna 2006, toisen luonnollisen henkilön raivattiin vain pieni osa valvonnan toimintaa NSA ja sen «VIISI EYES» signal intelligence kumppanit postuumisti paljasti turvaluokiteltua tietoa. Kuitenkin jos kyseessä on tämä henkilö, David Lange, hän oli entinen pääministeri yksi viidestä EYES maissa, Uusi-Seelanti ja hän oli kuollut vuonna 2005.
15. tammikuuta 2006 Sunday Star Times Uusi-Seelanti ilmoitti, että arkistoituja paperit myöhään pääministeri Lange sisältyy 31-sivuinen TOP SECRET UMBRA KAHVA VIA COMINT kanavia Uuden-Seelannin hallituksen Communications Security Bureau (GCSB) kertomus Uuden-Seelannin viestinnän kuuntelevansa puolesta National Security Agency (NSA).Kuuntelevansa olivat tavoitteiden eteläisellä Tyynellämerellä ja Antarktiksella. GCSB säilyy kaksi suurta Viestiensieppauslaitteet asemien Waihopai ja Tangimoana.Waihopai, joka on koodinimeltään IRONSAND, kuuntelevansa trans-Tyynenmeren ulkomaisen satelliitin viestintää. 1985/86 GCSB Vuosikertomus totesi, että joukossa tavoitteet Valvonnan olivat YK: n diplomaattinen kaapelit. Raportissa todetaan myös, että joukossa GCSB päätehtäviä olivat kääntämiseen ja analysointiin «useimmat raaka liikenne käyttää ... (tulossa) alkaen GCHQ / NSA lähteet».
GCHQ on Britannian Valtioneuvoston viestintäyksikkö päämajassa, virasto tehtävänä NSA harjoittaa «surge» salakuuntelusta YK: n turvallisuusneuvoston valtuuskuntien johtaa jopa Yhdysvaltain hyökkäystä Irakiin. NSA joon muistio vuoti GCHQ analyytikko Katharine Gun Britannian lehdistössä. Rikossyytteet Gun myöhemmin pois.
Koska ilmestys UMBRA luokittelua useista lähteistä, NSA on laskenut sen käyttöä. Se on korvattu luokittelut kuten "TOP SECRET / COMINT / NOFORN» ja «TOP SECRET / COMINT/X1».
Uusi-Seelanti todetaan myös, että GCSB n joon sisälly «raportointia kohdetta älykkyyden peräisin Etelä-Tyynenmeren teleksisanomien Satelliittiviestintään linkit». Se lisäsi, että raportointi «kiihtyi vuoden aikana ... yhteensä 171 raportit julkaistiin, joka kattaa Solomons, Fiji, Tonga ja toimivien kansainvälisten järjestöjen Pacific.Raaka liikenne raportointikaudella, jonka NSA Yhdysvaltain National Security Agency) ».
Kertomuksesta kävi ilmi myös, että 238 GCSB älykkyys raportit pysäytti Japanin diplomaattiset kaapelit käyttäen «raaka liikennettä GCHQ / NSA lähteet», oli Esteenä uusi japanilainen salausjärjestelmään. «Japanin hallitus täytäntöönpano uuden korkealaatuista koodausjärjestelmiä vakavasti vähensi toimiston lähtö», toteaa raportti.
GCSB «vetosi voimakkaasti GCHQ hankinnasta ja välittämisestä Ranskan Tyynenmeren satelliitin siepata» käännettäväksi ja analyysi GCSB. Kiinan diplomaattisia liikenne ajautui NSA ja GCHQ lähetettiin myös GCSB analysoitavaksi ja kääntäminen.
Raportissa todettiin, että Tangimoana tavoitteet vuosina 1985 ja 1986 olivat «Ranskalainen Etelä-Tyynenmeren siviili-, sota-ja sotilas; Antarktiksen ranskalainen kansalaisyhteiskunnan, Vietnam diplomaatti, Pohjois-Korean diplomaatti, Egyptin diplomaattinen, Neuvostoliiton kauppa ja tieteellistä tutkimusta toimitus; Neuvostoliiton Etelämantereen siviili. Neuvostoliiton kalastus, Argentiinan laivaston Ei-Neuvostoliiton Etelämantereen kansalaisyhteiskunnan (mukaan lukien Intian ja Puolan viestintä), Itä-Saksan diplomaattisia, japanilainen diplomaatti, Filippiinit diplomaatti, Etelä-Afrikkalainen puolustusvoimille Laosin diplomaatti [ja] YK: n diplomaattinen ».
Lisäksi Uusi-Seelanti Tangimoana outstation siepata 165174 viestit sille määrätyistä tavoitteista, mikä oli «lisäämistä noin 37000 on 84/85 luku». Raportti lisäsi, «raportointi Neuvostoliiton tavoite kasvoi 20% edellisestä vuodesta».
GCSB vastasi myös salakuunnella viestintää Uuden-Kaledonian ja Ranskan Polynesiassa (sekä Ranskan alueet), Vanuatu, Kiribati, Nauru ja Tuvalu.
Koska Waihopai pysäytti bulk Tyynenmeren Intelsat liikenteen, viestinnän Amerikan Samoa (jonka asukkaat ovat Yhdysvaltain kansalaisia) olisi ollut käytettävissä NSA ja muut viisi EYES.
Mutta koska NSA rooli operatiivisten johtaja FIVE EYES verkkoon, Uusi-Seelanti, ja samassa määrin, Australia, Britannia ja Kanada, ei ole pääsyä älykkyys NSA tai vastaanottaa Waihopai / IRONSAND.
Tiedustelutietoja ovat viestinnän sieppaa päässä Niue ja Cook-saaret (Uusi-Seelanti alueet), Norfolk Island (Australian alueella), ja Samoa (Samoa).
Lange aina uskonut, että hänen oma SIGINT virasto, GCSB, määräyksestä NSA ja amerikkalaiset olivat alle tuleva hänen kanssaan siitä, missä määrin valvominen maansa. Hänen pelkonsa yhtenevät Australian pääministeri Gough Whitlam joka vaati amerikkalaiset kertoa hänelle täsmälleen luonteen Australian emäksistä, mukaan lukien suuri laitos Alice Springs. Lange ja Whitlam olivat molemmat pakotetaan toimisto «perustuslaillisten coups» ottaa CIA ja NSA sormenjäljet.
Langen GCSB dokumentti vakoilu on hyvin samanlainen kuin Britannian hallitus Communications Headquarters (GCHQ) asiakirja vapautuu Snowden otsikolla «Bude Sigint kehitysraportti».GCHQ asiakirjassa hahmotellaan GCHQ / NSA sieppaa alkaen GCHQ tukikohdan Bude, Cornwall, koodinimeltään carboy, ja NSA: n TIMBERLINE tukikohtaa Sugar Grove, West Virginia viestinnän Mohamed Ibn Chambas, virkamies talousyhteisön Länsi-Afrikkalainen valtioiden (ECOWAS), eri yritysten Pekingissä, kansalaisjärjestöjen Maailman lääkärit (Lääkärit du Monde), Genevessä toimiva UNICEF ja YK: n aseidenriisuntatutkimusinstituutin, ranskalaiset yritykset Thales ja Total, Saksan suurlähetystön Ruandassa, Viron Skype tietoturvaryhmä, Ranskan suurlähettiläs, Euroopan unionin kilpailu-komissaari Joaquín Almunia, Israelin pääministeri Ehud Olmert, Institute of Physics heprealaisessa yliopistossa Jerusalemissa Israelin puolustusministeri Ehud Barak, Saksan ministeriöt Berliinissä, Saksan tietoliikenneyhteydet Turkin kanssa ja Georgia, ja YK: n kehitysohjelman (etunenässä yksi Langen työväenpuolueen pääministeri seuraajat, Helen Clark).
Ovatko ne 2006 paljastukset alkaen Lange tai 2013 ilmestyksiä Snowden, vuotanut asiakirjoja Anglo-amerikkalainen valvonta liitto vain todistaa yhden asian: yksilöiden suuret ja pienet ovat eavesdropped kun vain koska ne ovat yhteydessä jotain, että tiedustelupalvelu salakuuntelijat haluavat kuulla .
Tuskin koskaan terrorismin tai jopa vastavakoilu predikaatti mukana. Se on valvonnan vuoksi valvonnan.

Wayne Madsen [1]  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.strategic-culture.org/news/2014/01/11/prime-minister-revealed-top-secret-nsa-documents-after-dead.html[2]

Loppuviitteet:
  1. Wayne Madsen: http://www.strategic-culture.org/authors/wayne-madsen.html
  2. http://www.strategic-culture.org/news/2014/01/11/prime-minister-revealed-top-secret-nsa-documents-after-dead.html: http://www.strategic-culture.org/news/2014/01/11/prime-minister-revealed-top-secret-nsa-documents-after-dead.html
Lähde URL: http://www.4thmedia.org/2014/01/11/the-prime-minister-who-revealed-top-secret-nsa-documents-after-he-was-dead/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.