Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Rusija odlučila: Krim može da uđe u sastav Ruske federacije

Rusija odl

Venäjä päätti: Krimin voisi tulla osa Venäjän federaation

RF-liittoneuvosto katsoi, että kysymystä liittyä autonomisen tasavallan Krimin koostumuksessa Venäjän voidaan tehdä muutaman päivän.

Putin keskusteli Ukrainan tilanteesta jäsenten kanssa turvallisuusneuvoston RF

"Jos kansanäänestys, suuri enemmistö äänesti voisi tulla Krimin koostumus Venäjän federaation ja saada asianmukaista hyväksyntää Venäjän presidentin, tämä asia voitaisiin ratkaista hyvin nopeasti - kolme-viisi päivää," - hän on jäsenenä perussopimus Lainsäädäntö, oikeuslaitos ja lakiasiat senaattori Anatoli Liskov.

Hänen mukaansa APK on erityinen asema Ukrainassa. "Kansa valitsi hallituksen oikeudellinen Krimillä, ja hallitus voi olla ainoa laillinen tänään, toisin kuin hallitus Kiovassa, missä hän laittomasti kaappasi vallan, ja nykyinen hallitus on hyvin kyseenalainen legitimiteetin" - sanoi Liskov.
Hän korosti, että kansanäänestys on ainoa laillinen tapa ilmaista kansan tahtoa. "Jos kansan enemmistö suosi liittämistä Krimin Venäjän kanssa, päätös olisi lainmukainen, eikä ole mitään syytä, että kansainvälinen yhteisö ei tunnusta" - sanoi Liskov.
Hänen mukaansa jälkeen pyynnön liittämistä Krimin Venäjän kanssa, huomiota menee duuman ja liittoneuvoston. "Se tulee olemaan ylimääräisen istunnon, jossa otetaan huomioon tärkeä hetki, ja varajäsenet ja senaattorit voivat tulla hyvin nopeasti. Ensimmäinen pienempi ja sitten ylähuoneessa olisi hyväksyttävä laki muutokset ja muutokset perustuslain osalta Venäjälle hankinnan uudelle alueelle. Mielestäni tämä päätös hyväksyvät enemmistön Venäjän parlamentaarikkojen "- sanoo Liskov.
Samalla hän sanoi, on tarpeen ratkaista ongelman asema Krimin Venäjän federaatiossa. "Ehkä, Krimin tulisi säilyttää autonomian Venäjän federaatiossa, mutta se, että autonominen tasavalta Venäjän federaatiossa ei ole tällaista asemaa Krimin tänään, perustuslain mukaisesti ei ole säädetty. Tätä käsitellään lainsäädännön tasolla sääntelyä. "- Sanoi Liskov.
Venäjä venäjä pro protesti02

Putin lähetti pyynnön liittämistä Krimin Venäjän kanssa, turvallisuusneuvoston Venäjän

Operatiivinen kokous pidettiin jäsenten kanssa turvallisuusneuvoston puheenjohtajana toimii Venäjän presidentti Vladimir Putin. He keskustelivat päätöksestä korkeimman neuvoston Krim yhdistymisen Venäjän ja Ukrainan tilannetta, jonka mukaan päätös tehtäisiin hyväksymisestä pyynnön liittämistä Krimin Venäjän kanssa.
Kokoukseen osallistuivat pääministeri Dmitri Medvedev, neuvoston puheenjohtaja Valentina Matvienko ja presidentti ja duuman Sergei Naryshkin johtaja Kremljske hallinnon, Sergei Ivanov, turvallisuusneuvoston sihteeri Nikolai Patrushev, puolustusministeri Sergei Shoigu johtaja FSB, Nikolai Bortnikov, sisäministeri Vladimir Kolokoltsov ja pysyvänä jäsenenä turvallisuusneuvostossa Boris Gryzlov. Päätös tehdään myöhemmin.
Ennen päätöstä Krimillä liittyä Venäjän ja järjestää kansanäänestys edessä parlamentin Krimin tuodaan yhteen monia ihmisiä. He olivat äänekkäästi tyytyväinen uutiset päätöksestä Krimin parlamentin huudot iloa ja huutaen sana "Venäjä".
Päätös Krimillä, se sanoo: "ilmaistaan ​​syvää huolta Krimin ja tuloksena yhteiskunnallis - poliittista kriisiä, jossa vahvistetaan ensisijaiset inhimillisiä arvoja, sitoutuminen periaatteiden ja normien kansainvälisen oikeuden valvoa tahdon väestön Krimin ja puute laillinen hallitus Ukrainassa mukaan Luku 7 18 artikla ja kohta 3 ja artiklan toinen kohta 26 Perustuslaki autonomisen tasavallan Krimin Krimin korkeimman neuvoston päättää: 1 Tullut osa Venäjän federaatiota aiheena Venäjän federaation 2 Nimettävä 16 Marssia päivä kuin kansanäänestys. "
On referendunmu on kaksi kysymystä: Ensinnäkin - oletko yhdistymisen Krimin Venäjän kanssa lakien mukaisesti Venäjän federaation? ja toiseksi Oletko palauttaminen tasavallan perustuslain Krimin vuonna 1992. ja asema Krimin osana Ukrainan?
(East)učila: Krim može da uđe u sastav Ruske federacije

Ei kommentteja: