Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014


Kuva
Kuva:

Etyjin tarkkailijat eivät saaneet Krimillä

05.03.2014    18:10
Krimillä ole jäänyt 15 sotilastarkkailijoihin turvallisuus-ja yhteistyöjärjestön (Etyj). Tämä oli ilmoitti ulkoministeri Liettuan Linas Linkevičius. Etyjin missio muodostettiin arvioida tilannetta Krimillä, selitti Linkyavichus.
Tehtävänä sotilastarkkailijoiden oli kaksi Liettuan edustajat, sanoi Itar-Tass . Hän ilmaisi toivovansa, että kumppanit "pystyy vakuuttamaan" seurata. Mutta sitten hän huomasi, että niemimaalla, "erityisiä ohjeita", joka ei ole "liian menee yhteyksiä muiden järjestöjen kanssa."
Seuraamaan tilannetta Krimin niemimaalla luotu nyt siviilioperaation. Siihen sisältyy Liettuan diplomaatti.
04 maaliskuu 2014 Crimeans ja Ukrainan armeijan ensimmäistä kertaa sitten hallitus vaihtui Kiovassa, Simferopol joka ei tunnusta, tuli ammuskelu lentokentällä Bel'bek . Samana päivänä erotettu Kiev Krim , laittaa rajalla Krimin autonomisen tasavallan kolme raja-asemia.
Kansanäänestys asemaa Krimin katsoi, aikataulun, 30. maaliskuuta. Samaan aikaan, puolella puolustusvoimat autonomian oletetaan kaikkien uusien sotilaallisia yksiköitä. Uskollisuutta korkeimman neuvoston Krim vannonut paikallisten komentaja merivoimien Ukrainan ja monet muut korkea-arvoisia sotilashenkilöitä. Krimillä jo sai oman ilmavoimat. Puolella itsepuolustus voimat siirretään ilmailun jakokoostuu 49 taistelijoita.
Sevastopol saapui viisi vapaaehtoisia Serbiasta . He haluavat auttaa paikallisen itsehallinnon puolustus yksiköiden ja kasakat varmistaa tilauksen tarkistuspiste kaupungin lähellä.

Ei kommentteja: