Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

41st VR Live Debate. The West on Ukraine: carrots and sticks? - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

41. VR Live-keskustelu. West Ukrainaa: keppi ja porkkana? - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video06 maaliskuu 2014, 15:30

41. VR Live-keskustelu. West Ukrainaa: keppi ja porkkana?

41. VR Live-keskustelu.  West Ukrainaa: keppi ja porkkana?

Koska EU: n ja IMF tarjoavat 11 miljardia euroa tukipakettia Ukraina, Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry uhkaa Venäjän taloudellisen, poliittisen ja diplomaattisen eristämisen. Syynä on kriisin ympärillä autonomisen tasavallan Krimillä, jossa paikalliset viranomaiset uhmaa tilauksia uuden hallituksen Kiovassa - joidenkin tukea Venäjältä.

Kysymys, joka tulee ensimmäisenä mieleen on seuraava: eikö olisi parempi tarjota tätä tukea marraskuussa 2013, jolloin presidentti Viktor Janukovitsh teki taloudellista tukea tärkein edellytys pikaista allekirjoittamista assosiaatiosopimuksen EU: n kanssa?Vuonna lähiviikkoina niin tämä pieni riesa kasvoi valtava kiista, joka päättyy veikkausvoittovaroista Janukovitshin valtaan kiistanalainen uuden hallituksen ja pattitilanne Krimillä. Miten tullut, että suhteellisen pieni ongelma - ajoitus Ukrainan syöttämällä assosiaatiosopimus - annettiin kasvaa niin valtava ongelma. Tämä on ensimmäinen kysymys haluaisimme kysyä panelistien.
EU on perustelevat sen myöntäminen Ukrainalle ja mahdollisia pakotteita Venäjälle Moskovan häiriöitä ukrainaksi asioihin. Mutta ei EU puutu itse heittämällä arvovaltansa vain yksi puoli konflikti Ukrainassa?
Niin paljon Länsi porkkanoita uuden hallituksen Ukrainan. Nyt noin tikkuja Venäjälle.West on lähettänyt huomattavasti vaihtelevia signaaleja määrästä seuraamuksia se voi määrätä Venäjällä. Saksan poliitikot, nimittäin toimiva liittokansleri Angela Merkel ja entinen liittokansleri Gerhard Schröder, ilmaisseet vastustavansa hätäisiä liikkeitä sanoen pakotteiden vain pahentaa asiaa. Puolan ja Baltian parlamenttien sekä edustajia EU itse, vaativat lisää paineita Moskova. Olemmeko näkee toisen, uuden Rift EU: n sisällä asiasta?
On epäilyksiä nostetaan siitä vahingon määrästä, että amerikkalaiset pakotteita Venäjää vastaan ​​voi tehdä. Jotkut sanovat, että pysyvä vitsaus Venäjän ja Yhdysvaltojen suhteet - pieni määrä kahdenvälisen kaupan - voi olla siunaus nykyisessä tilanteessa. Mikä on ottaa amerikkalaisten ja venäläisten asiakkaiden siitä?
Kuinka tehokkaasti seuraamuksia yleensä? Toistaiseksi oli vain yksi tapaus historiassa, kun pakotteita uskotaan vaikuttaneen demokratisoinnin maa - tämä on Etelä-Afrikka. Voiko joku mainita muita esimerkkejä, ja jos pakotteet eivät tee ihmisille ilmaisia, ei pitäisi maailmaa pudota niitä välineenä kansainvälisessä politiikassa?
Vieraiden Moskovassa:
 - Kirill Koktysh, yliassistentti, Political Theory osasto, MGIMO yliopisto
Vieraat Lontoossa:
 - Charles Crawford , kansainväliset neuvottelut konsultti
 - Liam Halligan ,  Telegraph kolumnisti 
 - Vera Filatova , Ukrainan ja Venäjän näyttelijä Lontoossa
Vieras Washington:
 - Francis Boyle , professori Illinoisin yliopiston College of Law

Ei kommentteja: